Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV46AX02E

Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV46AX02E
Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV46AX02E Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV46AX02E Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch SMV46AX02E
Proizvajalec: BOSCH
Oznaka izdelka: SMV46AX02E
Dostopnost: Na zalogi
Cena: 363,00€ 330,62€
Cena brez DDV: 271,00€
Količina:  
   - ALI -   

Nežen - tudi do vaših ušes. Pomivalni stroj SilencePlus.

 

Zdravje

 

Opcija HygienePlus: izpiranje pri višjih temperaturah za največjo higiensko učinkovitost.

HygienePlus je nova opcija, ki jo lahko vklopite pri številnih programih in po zaslugi antibakterijskega čiščenja zagotavlja maksimalno higieno. Ta učinek je mogoč zaradi višje stopnje temperature, ki med izpiranjem za približno deset minut doseže do 70°C. HygienePlus je tako idealna opcija za vse, ki imajo visoke higienske standarde, npr. v gospodinjstvih z majhnimi otroki ali alergiki.

Zaščita kozarcev

Zaščita kozarcev za nežno nego kozarcev in občutljivega porcelana. Ker mehka voda povzroča korozijo na steklu, Boschevi pomivalni stroji s tehnologijo za zaščito kozarcev uravnavajo stopnjo trdote vode. S tem smo optimizirali zaščito dragocenih kozarcev in občutljivega porcelana, ki zahteva posebno nego.

Viri

 

Popolni rezultati čiščenja, za katere ne gre v nič niti kapljica vode.

AquaSensor: zaznavanje madežev za bleščeče čisto posodo.

S pomočjo svetlobnih žarkov, ki uravnavajo izpiranje, AquaSensor uravnava uporabo vode glede na vrsto in stopnjo umazanosti. Aparat oceni ostanke hrane, maščob ali pomivalnega sredstva med izpiranjem in določi, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

Z enkrat hitrejšim izpiranjem do optimalnih rezultatov čiščenja in sušenja po zaslugi opcije VarioSpeed.

Z opcijo VarioSpeed lahko čas pomivanja prepolovite. Vse to z najboljšimi rezultati pomivanja in sušenja – kot ponavadi.

 
&a
Oznake: