Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine SELEKT.SI so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino SELEKT.SI (v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Selekt pro d.o.o., Vorančev trg 2, 2380 Slovenj Gradec, matična številka: 1510894, davčna številka: SI87709945, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali selekt.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine selekt.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med selekt.si in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Selekt pro d.o.o.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnem mestu Selekt pro d.o.o.

CENE, OPIS IZDELKOV

Vse cene so v EUR, vsebujejo DDV in veljajo v trenutku izdaje ponudbe ali predračuna. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti. Naročanje poteka v slovenskem jeziku. Sklenjena naročila in računi se arhivirajo na sedežu.

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino selekt.si  prek elektronske pošte postane obiskovalec gost selekt.si , s potrjeno registracijo v spletno trgovino selekt.si  pa postane član selekt.si . Tako gost kot član selekt.si  (v nadaljevanju tudi uporabnik) pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini selekt.si . 

Ob registraciji v spletno trgovino kot član selekt.si  pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana selekt.si  nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@selekt.si. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

Nakup določenih artikov, ki so na zalogi na posameznem prevzemnem mestu Selekt pro d.o.o., je mogoč tudi brez vpisa v spletno trgovino selekt.si  in sicer po Redni ceni.

Izdelava spletne trgovine StudioFACA