Hladilnik z zamrzovalnikom BOSCH KGV39VL31S

Hladilnik z zamrzovalnikom BOSCH KGV39VL31S
Hladilnik z zamrzovalnikom BOSCH KGV39VL31S Hladilnik z zamrzovalnikom BOSCH KGV39VL31S
Proizvajalec: BOSCH
Oznaka izdelka: KGV39VL31S
Dostopnost: Preverimo pri dobavitelju
Cena: 619,00€ 569,48€
Cena brez DDV: 466,79€
Količina:  
   - ALI -   
 

Opis izdelka

Hladilnik KGV39VL31S energijskega razreda A++ z zamrzovalnikom spodaj in s predalom CrisperBox, ki dlje časa ohrani svežino vašega sadja in zelenjave. Je srebrne barve in v višino meri 201 cm.

LowFrost - bistveno manj odtajevanja 
Funkcija LowFrost vam prihrani veliko časa, saj je tvorjenje ledu znatno zmanjšano. Zato je treba odtajevati mnogo redkeje, poraba energije pa ostane nespremenjena. Če pa je odtajevanje vendarle potrebno, vam Bosch ponuja naslednjo rešitev: praktičen pokrov na podnožju aparata (samo pri modelih KGV… in KGE…) omogoča, da to opravite hitro in enostavno. 
  
Elektronsko uravnavanje temperature 
Živila so tudi na notranji strani vrat optimalno ohlajena, na tem mestu pa so še posebej dobro vidna, tako da lahko hitro sežete po njih. V povezavi s sistemom Multi-Airflow dinamično gibanje zraka skrbi za optimalno porazdelitev hladu v notranjosti aparata in na notranji strani vrat. 
  
HLADILNI DEL 

LED osvetlitev 
 Vzporedno razporejene LED lučke vam ponujajo popolnoma nov koncept svetlobe - vključene so v površino stranske stene, s čimer varčujejo s prostorom. Svetlobo mečejo poševno nazaj in na ta način v hladilniku zagotavljajo enakomerno osvetlitev brez bleščanja. 
  
Dinamično hlajenje z notranjim ventilatorjem 
Hitrejše hlajenje v vseh hladilnih območjih, s čimer se ohrani kakovost živil. Ventilator porazdeli zrak v hladilnem prostoru. S tem je omogočeno hitrejše hlajenje, pojavijo pa se le neznatna nihanja temperature. Razen tega pa se po odpiranju in zapiranju vrat v hladilniku hitreje spet vzpostavi izbrana temperatura. Tako je v vsakem delu hladilnega prostora enaka temperatura. 
  
CrisperBox - veliko prostora za sadje in zelenjavo 
V predalu CrisperBox imata sadje in zelenjava posebno veliko prostora, pa tudi svežino ohranita dlje časa. Slednje omogoča optimalna stopnja vlažnosti v predalu, ki jo je z drsnim regulatorjem mogoče enostavno spreminjati. 
  
ZAMRZOVALNI DEL 
  
Big-Box 
Je posebej visok (29 cm) zamrzovalni predal, ki je primeren za shranjevanje velikih jedi, npr. torte in perutnino, recimo purane ali goske. 
  
Super zamrzovanje 
Zaščita že zamrznjenih živil pred tem, da bi se zaradi začasnega znižanja temperature ob vlaganju novih živil v zamrzovalnik začela odtaljevati. Ker ponovno nastavljanje temperature ni potrebno, deluje aparat ves čas gospodarno in hkrati ščiti dragocena živila. Tipka "Super" zniža temperaturo v notranjosti aparata. Glede na količino vloženih živil jo aktivirate do 24 ur prej. S tem boste preprečili odtaljevanje že shranjenih zamrznjenih živil, nova živila pa bodo hitreje zamrznjena. 
  
Ostale lastnosti: 
- Spredaj noge, nastavljive po višini, zadaj kolesca 
- Transportni ročaji 
- Elektronsko uravnavanje temperature z LED prikazom 
- Odvod odtajane vode 
- Samodejno odtaljevanje hladilnega dela 
- Nosilec za steklenice 
- Variabilni zamrzovalni prostor 
- Koledar za zamrznjeno hrano

 

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika dvovratni
Energijski razred A++
Vgradni ne
Položaj zamrzovalnika spodaj
Letna poraba električne energije 238 KWH
Prostornina hladilni del 250 L
Prostornina zamrzovalni del 94 L
Samodejno odtajevanje - No Frost ne
Višina 201 CM
Širina 60 CM
Globina 65 CM
Odpiranje vrat desno
Upravljanje elektronsko
Zmogljivost zamrzovanja 7 KG V 24 H
Barva inox
Garancija 2 leti
višina h rang nad 200 cm
širina h rang 60-69,9 cm
globina h rang 60-69,9 cm

 

Oznake:
Izdelava spletne trgovine StudioFACA